Solutii complete
pentru site-uri web

Transformam viziunea antreprenorilor
romani in povesti online de succes.

creare magazin online

Dezvoltam site-uri web
pentru orice tip de afacere

Prin crearea unui site web, iti vei putea face cunoscute serviciile sau produsele unui public larg si vei fi accesibil in orice moment. Vizitatorii sau potentialii clienti vor putea gasi usor si rapid informatii despre afacerea ta, precum locatia, programul, modalitatile de contact sau alte detalii utile.

Echipa noastra dezvolta site-uri web personalizate care se potrivesc publicului tinta, stilului unic si mesajului pe care afacerea ta vrea sa il transmita. Construim site-uri web robuste, optimizate pentru motoarele de cautare si adaptate pentru toate dispozitivele.

Transformam ideile tale
in site-uri web optimizate

Ne place sa realizam site-urile clientilor nostri in functie de povestea si identitatea brandului, insa primul pas consta in informarea acestora cu privire la realizarea corecta a unui site web profesional.

Astfel am pregatit o lista de elemente esentiale pe care orice site trebuie sa le aiba in componenta. Aceste elemente reprezinta fundatia afacerii tale in mediul digital si un pas important pe care il vei avea in fata competitorilor tai directi.

realizare website performant

Implementare
Politica GDPR

Pentru ca site-ul tau sa poata respecta regulamentul european privind protectia datelor cu caracter personal, iti punem la dispozitie unelte concepute special pentru controlul datelor personale ale clientilor, direct din platforma site-ului web.

Mentenanta
si Securitate

Utilizam cele mai apreciate module pentru site-ul tau, astfel platforma va putea fi actualizata oricand cu usurinta la ultimele tehnologii. De asemenea nivelul de securitate va fi imbunatatit, iar site-ul va fi protejat de potentialele atacuri cibernetice.

Administrare
Continut CMS

Site-urile web concepute de noi se bazeaza pe unul dintre cele mai populare CMS-uri din lume. Acesta dispune de un panou de administrare care simplifica gestionarea continutului paginilor, chiar si pentru utilizatorii fara experienta in mediul online.

Design
Responsive

Pentru o experienta excelenta de navigare, cream site-uri web optimizate pentru orice tip de rezolutie sau dispozitiv (telefon mobil, tableta, laptop). De asemenea, indexarea unui site web responsive se va face prioritar de catre Google sau alte motoare de cautare.

Optimizare
Google si Viteza

Cel mai important aspect pentru realizarea unui site web calitativ este optimizarea SEO On-Page si a vitezei de incarcare. Procesul este realizat prin imbunatatirea structurii site-ului pentru a respecta normele Google si prin comprimarea imaginilor sau a fisierelor.

Branding
si Design

Nu subestimam importanta branding-ului in dezvoltarea unei afaceri de succes. Din acest motiv ne dorim ca fiecare site web sa reprezinte personalitatea brandului, astfel transformam ideile si mesajele clientilor intr-o identitate vizuala atractiva si originala.

Simplificam
lansarea afacerii tale

Iti oferim cateva avantaje pentru
a incepe usor activitatea ta
in mediul online.

Plata in transe

Iti punem la dispozitie optiunea de a achita in transe noul site web, astfel incat compania ta nu va depune un efort financiar mare intr-un interval scurt de timp.

Hosting inclus

In primele luni vei primi gazduire gratuita pe un server SSD calitativ impreuna cu un certificat SSL, astfel site-ul tau va beneficia de o performanta imbunatatita.

Mentenanta gratuita

La finalul proiectului iti oferim o perioada de mentenanta gratuita in care te vom ajuta cu modificari necesare pentru o lansare reusita a noului tau site web.

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la numarul +40 728 502 137

Cateva beneficii pe care un site
le poate aduce afacerii tale

1. Credibilitate si profesionalism

Prezenta online este un element important pentru a creste credibilitatea si increderea in brandul sau afacerea ta. Un site web modern, bine structurat si actualizat constant, iti poate imbunatati imaginea si poate sugera ca esti o companie serioasa, profesionista si actuala, oferind totodata un spatiu ideal pentru a afisa experientele si recenziile pozitive ale clientilor tai.

2. Vizibilitate si accesibilitate

Site-ul web este precum o carte de vizita pentru afacerea ta. Vizitatorii si clientii vor putea gasi usor detalii despre activitatea ta, lucru care iti va permite sa ajungi la o audienta larga si sa furnizezi informatii clare si actualizate despre serviciile si produsele oferite. Poti utiliza site-ul si pentru a oferi materiale informative sau educationale, cum ar fi blog-ul sau alte resurse online.

3. Interactiune si feedback

Cu ajutorul unui site web, poti interactiona cu vizitatorii si potentialii tai clienti prin intermediul unui formular de contact, a unei sectiuni de comentarii sau a unei solutii de live chat. Acest lucru iti permite sa oferi informatii suplimentare despre produsele sau serviciile tale, sa raspunzi rapid la intrebarile clientilor si sa primesti feedback despre afacerea ta.

Ne recomanda clientii nostri

testimonial skybar

Highly recommend CRAFT iT. Been working with them for the past 2 years and definitely from now on. Quality services both SEO and web design. Very responsive to our needs, and flexible during the pandemic.

Alex Ionita (Bucuresti, Romania)
Manager @ www.skybar.ro
testimonial arta seductiei

O echipa motivata care face lucrurile asa cum trebuie, spre deosebirea altora care adopta filosofia "lasa ca merge si asa". Am lucrat cu multe echipe in trecut, nimic nu se compara cu CRAFT iT. RECOMAND.

Taher Sonu (Bucuresti, Romania)
Owner @ www.artaseductiei.ro
testimonial lets go

Multumesc pentru felul in care v-ati straduit ca totul sa fie perfect! Recomand cu incredere!

Ionut Alin (Bucuresti, Romania)
Founder @ www.lets-go.ro
testimonial manuri

Cea mai buna echipa de IT pe care o puteam gasi vreodata! Lucrand intr-un domeniu care se axeaza din ce in ce mai mult pe partea de online, consider ca este foarte important sa ai o echipa de IT pe care sa te poti baza cu adevarat si un site care sa-ti asigure o conversie cat mai buna.

Manuela Pungan (Bucuresti, Romania)
Founder and Creative Director @ www.manuristore.com
testimonial whitepub

Calitate din toate punctele de vedere. De la eficienta in comunicare pana la rezultatul final! Recomand cu incredere! Deja mi-au livrat doua proiecte bifate cu succes!

Matei Horia (Bucuresti, Romania)
Owner @ www.whitepub.ro
testimonial editura gold

Calitate din toate punctele de vedere. De la eficienta in comunicare pana la rezultatul final! Recomand cu incredere! Deja mi-au livrat doua proiecte bifate cu succes!

Matei Horia (Bucuresti, Romania)
Owner @ www.edituragold.ro
testimonial desir boutique

Am avut placerea sa colaborez cu o echipa de profesionisti, care si-au respectat termenele si promisiunile! Sunt sigura ca vom avea o colaborare productiva si in viitor!!!

Rosca Daniela (Constanta, Romania)
Owner @ www.desirboutique.ro

Solicita o oferta sau suna-ne la numarul
+40 728 502 137

De ce sa lucrezi cu noi?

  • Construim experiente digitale.
  • Colaboram cu clientii nostri.
  • Suntem transparenti.
  • Iubim tehnologia.

Cere o oferta de pret
pentru site-ul tau web

Identificam personalitatea brandurilor
in loc sa prezentam solutii generale.

Alege unul sau mai multe servicii
Proiectul tau este responsabilitatea noastra
Raspundem mesajelor in maxim 24 de ore
Doresti sa ne suni? +40 728 502 137
Program telefonic Luni-Vineri 10:00-20:00