automatizare curierat si facturare

De ce sa automatizezi magazinul tau virtual?

In vremurile actuale, timpul este una dintre cele mai valoroase resurse pe care le avem. Însă, risipirea lui sau lipsa organizării reprezintă cu certitudine o pierdere. Noi, cei de la CRAFT iT, am învățat că toate lucrurile se pot recupera, însă nu și timpul.

Pentru că ne dorim ca fiecare client care alege să colaboreze cu noi să aibă mai mult timp pentru propriul business, noi dezvoltăm magazine online premium. Prin achiziția pachetului ULTRA nu vei avea parte doar de crearea unui magazin online bine pus la punct, ci și de un sistem de automatizare a generării de AWB-uri doar cu un singur click. Astfel, vei scuti mult din timpul pierdut pe emiterea facturilor și completarea AWB-urilor. Întrucât pe magazinul tău se va putea plăti instantaneu cu cardul bancar, într-o astfel de situație, imediat după efectuarea plății se va genera automat factura, iar awb-ul printr-un singur click.

Automatizarea AWB-urilor pentru magazinul tau online intr-un mod rapid si fara efort, cu un singur click

automatizare awb factura fiscala

Pe de altă parte, dacă persoana care face achiziția optează pentru transferul bancar, se va genera doar proforma, iar factura finală o vei putea emite tu instantaneu după ce intri în posesia plății.

Dacă dorești să conferi condiții prietenoase de utilizare a magazinului online vizitatorilor și potențialilor tăi clienți, trebuie să optezi pentru un proces cât mai simplist. Așadar, alege varianta de magazin online cu automatizare curierat. Beneficiile pe care această opțiune le are ți se adresează atât ție, cât și clienților tăi.

Ei vor ști exact data în care coletul lor se va livra, iar timpul în care pachetul va ajunge la destinație va fi unul optim. Visul oricărui antreprenor care are un business online este ca orice comandă plasată să ajungă la destinație în stare impecabilă și în următoarele 24 de ore. Noi nu promitem livrare rapidă, însă te putem ajuta să ai acces și să monitorizezi statusul fiecărei comenzi prin intermediul serviciilor noastre.

Acum pentru că ai mai eliminat o sarcină în plus, te poți concentra pe creșterea afacerii tale în mediul online și o poți promova așa cum se cuvine. Însă, o altă noutate care se poate implementa la orice magazin online este și integrarea unui sistem de facturare.

Alege generarea automata a facturilor fiscale si a proformei din magazinul tau online intr-un mod rapid

Automatizare Facturare si AWB

Te întrebi ce implică sau cum te ajută un magazin online cu automatizarea facturării?

Sincronizarea site-ului tău cu un program de gestiune și facturare este esențială pentru evitarea erorilor de calcul prin intermediul sistemului de emitere a facturii care este precedat de înregistrarea plății. Un astfel de program îți va simplifica munca chiar dacă nu ești un bun cunoscător al domeniului de contabilitate. Astfel, soluționezi tot ceea ce implică emiterea, livrarea și încasarea de facturi în mediul digital. În doar câțiva pași simpli, documentele tale ajung instant în programul de contabilitate.

Toate inovațiile pe care ți le-am prezentat pot fi implementate în magazinul tău online dacă te încrezi într-o echipă de profesioniști și optezi pentru pachetul ULTRA. Nu rata ocaziile de a avea un brand prietenos cu publicul țintă și care să aibă o vizibilitate sporită în mediul online.

Contactează-ne dacă vrei să-ți vezi afacerea crescând prin soluții de ultimă generație!